Designglas.euVerkooppartner Designglas

Verkooppartner Designglas

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem dan contact met ons op.

Voor (web)winkels, groothandels, projectontwikkelaars, aannemers en andere groter inkopers.

Bent u geïnteresseerd om één van onze producten te verkopen? Wij hebben hierbij meerdere mogelijkheden.

  • U wilt u assortiment uitbreiden met onze producten. U heeft hierbij de keuze om uit voorraad te verkopen of verkopen zonder voorraad. Bij geen directe voorraad aanschaf, zullen wij u dan op vaste tijden leveren.
  • U wilt een bestaande productlijn uitbreiden en/of overnemen.
  • U wilt een eigen productlijn opstarten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Goede inkoopprijzen

Bij ons kunt u rekenen op verschillende voordelen en diensten. Wij hebben goede inkoopprijzen, waardoor u goede marges kunt behalen.

Goede producten voor wederverkoop

U heeft de keuze uit een van onze producten die momenteel beschikbaar zijn op onze website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om samen een product te ontwikkelen en deze klaar te maken voor verkoop. Op de achtergrond houden wij ons bezig om de mooiste producten op de markt te brengen waarbij wij deze zorgvuldig analyseren op de verkoopkansen.

Bereikbaarheid en persoonlijk contact

Daarnaast voegen wij veel waarde toe aan het nakomen van afspraken en zorgen wij voor een goede bereikbaarheid, zeven dagen per week.

Transport en verpakkingen

Wij staan ​​garant voor veilig transport en zorgen ervoor dat uw producten op een veilige manier worden getransporteerd naar uw locatie. Aangezien u rechtstreeks bij ons inkoopt, hebben wij alles geregeld voor de (internet)verkoop. Onze glazen producten worden zorgvuldig verpakt, zodat ze veilig kunnen worden vervoerd, zelfs in deze drukke tijden waarin koerierschaos kan ontstaan. Wij nemen dit stuk uit handen zodat u zelf niet meer hoeft in te pakken

Eigen merk

Bovendien bieden wij de mogelijkheid onder uw eigen merknaam te produceren en kunnen we indien gewenst zorgen voor gepersonaliseerde verpakkingen.

Eigen toevoegingen

U heeft de mogelijkheid uw eigen producten toe te voegen aan de verpakkingen. Bijvoorbeeld eigen montagehandleidingen etc.

Grote voorraad glas

Onze voorraad is ruim en omvat maar liefst 100+ verschillende maten  gehard glas die direct uit voorraad leverbaar zijn en gereed zijn om te produceren.  Zo kunnen we op korte termijn het geharde glas klaar maken voor bijvoorbeeld een glasboard, inductiebeschermer, douchewand, glazen deur, luifels etc.

Constante leveringen

Wij streven naar constante leveringen, zodat u altijd op tijd en op vaste data uw producten ontvangt.

Flexibele betalingsvoorwaarden

Wij bieden flexibele betalingsvoorwaarden in samenwerking met een van onze financiële partners. U kunt genieten van een betalingstermijn van 30 tot 90 dagen na levering. Hierdoor kunt u grote aankopen doen en heeft u tot drie maanden de tijd om de betaling te voldoen. Onze kredietverzekeraar doet een kredietcheck op je onderneming (aan de hand van uw KVK nummer). Ben je kredietwaardig, dan kunt u gebruik maken van uitgestelde betaling. Ben je onverhoopt niet kredietwaardig, dan dien je (in ieder geval de eerste twee bestellingen) 100%vooruit te betalen.

Wat wij verwachten van onze verkooppartners:

  1. Toewijding en betrouwbaarheid: We verwachten dat onze verkooppartners zeker zijn van het succes op de lange termijn.
  2. Proactieve samenwerking: We vragenverkooppartners om proactief met ons samen te werken. Dit betekent het delen van relevante marktinformatie, het signaleren van kansen van uitdagingen en het bieden van constructieve feedback. Door een partnerschap aan te gaan waarbij we kunnen groeien, kunnen we de beste resultaten behalen.
  3. Klantgerichtheid: We verwachten dat onze verkooppartners een sterke focus hebben op de behoeften en tevredenheid van de klant. Dit betekent het begrijpen van de klant, het bieden van passende oplossingen en het leveren van uitstekende service. Klanttevredenheid is een essentieel onderdeel van ons succes en we verwachten dat onze verkooppartners deze waarde delen.
  4. Productkennis en expertise: We verwachten dat onze verkooppartners gecontroleerde kennis hebben van onze producten of diensten. Dit omvat het begrijpen van de kenmerken, voordelen en toepassingen, het vermogen om eventuele vragen van klanten te beantwoorden. Een goed begrip van het product stelt onze verkooppartners in staat om effectief te verkopen en waarde toe te voegen aan de klantbeleving.
  5. Open en eerlijke communicatie: Communicatie is van essentieel belang voor een succesvol partnerschap op de lange termijn. We verwachten dat onze verkooppartners open en eerlijk met ons communiceren, eventuele uitdagingen of zorgen delen en constructief samenwerken aan oplossingen. Een transparante en effectieve communicatie bevordert een gezonde werkrelatie.

Conclusie: We verwachten dat onze verkooppartners nauwkeurig zijn, productkennis hebben, toegevoegde waarde bieden en actief ondernemen aan marketingactiviteiten. Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot een succesvol partnerschap. Door deze verwachtingen na het leven, kunnen we samenwerken aan een duurzame en vruchtbare relatie op de lange termijn.