Designglas.euDouchewanden NIEUW

NIEUW!!! Maak nu kennis met de modernste douchewanden van deze tijd, die exclusief verkrijgbaar zijn bij ons.

Onze inloop- en verlijmbare douchewanden van glas worden met uiterste zorg en vakmanschap vervaardigd.
Onze douchewanden kunnen worden geproduceerd met diverse technieken, waaronder rechtstreeks afdrukken op glas, gelamineerd glas met full HD prints tussen twee glasplaten, en zandstralen.
Bijzonder innovatief is ons gelamineerd glas met fotoprints, een ware revolutie in de branche. Momenteel zijn wij de enige aanbieder in Nederland die dit op de markt brengt, waardoor onze klanten kunnen genieten van een uniek en exclusief product. Deze wanden worden geprint net als andere ontwerpen in het glas. Dat betekend dat allebei kanten van het glas een gladde oppervlak hebben. Alle andere aanbieders hebben de print aan één kant geprint, waardoor deze aan één kant mat is.

Kortom, onze douchewanden zijn niet slechts functionele elementen, maar ware kunstwerken van ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid. Wij zijn trots op onze toewijding aan vakmanschap en innovatie, en streven ernaar om onze klanten de hoogste standaard in douchewanden te bieden. Neem contact op voor meer informatie.

Ten eerste hebben wij inloopdouche wanden. Onze inloopdouchewanden zijn vervaardigd van hoogwaardig gelaagd glas 4.4.3 esg/vsg, waardoor ze duurzaam en veilig zijn. De unieke afdruk of kleur bevindt zich tussen de twee glasplaten, wat een prachtig en eigentijds effect geeft.

De inloopdouche wanden worden als complete set geleverd en zijn voorzien van een elegant profiel aan de onderkant en zijkanten. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar biedt ook stevige ondersteuning aan het glaspaneel. Een zwarte stabilisator is toegevoegd om de stabiliteit van de douchewand verder te versterken. Bovendien biedt deze douchewand de mogelijkheid om te worden gecombineerd met een ingebouwde lineaire afvoer of rooster, wat zorgt voor een naadloze en functionele oplossing.

De complete sets omvatten de volgende hoogwaardige onderdelen:

  • Gelaagd glas 4.4.3 esg/vsg, gelamineerd en gehard voor maximale veiligheid en duurzaamheid.
  • Een elegant profiel met een prachtige zwarte geanodiseerde afwerking, waardoor een moderne uitstraling wordt gecreëerd.
  • Een 1 meter lange zwarte stabilisator die zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning van het glaspaneel.

Het gelamineerde glas biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een moeiteloos onderhoud van de douchewand.
  • Gehard veiligheidsglas dat de hoogste bescherming biedt tegen mogelijke schade.
  • Het glas blijft intact bij breuk, waarbij zichtbare scheuren ontstaan, ook wel bekend als “spataderen”. Dit draagt bij aan de veiligheid en voorkomt dat het glas in scherven uiteenvalt.
  • De mogelijkheid om gekleurde folies, foto’s en patronen in het glas te gebruiken, waardoor u uw douchewand een persoonlijk tintje kunt geven en kunt afstemmen op uw interieur.

Bij ons is maatwerk mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en informeer naar de mogelijkheden. Ontdek nu de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit met onze hoogwaardige douchewanden. Wij bieden tevens loftstijl douchewanden aan waarbij de afdruk zich tussen twee glasplaten bevindt, in tegenstelling tot andere bedrijven waar de afdruk slechts aan één kant wordt aangebracht.

Ten tweede bieden wij u de mogelijkheid om verlijmbare douchewanden op maat te verkrijgen. Deze wanden zijn ontworpen om te worden geplaatst op plekken waar normaal gesproken tegels zouden worden gebruikt. Onze expertise in maatwerk stelt ons in staat om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. De wanden zijn gemakkelijk te koppelen waarbij het de foto netjes doorloopt.

Wat onze verlijmbare douchewanden onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig gehard glas met een dikte van 4 of 6 mm. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook veiligheid. Het geharde glas zorgt ervoor dat de wanden bestand zijn tegen dagelijkse belasting en slijtage, en biedt extra bescherming in situaties waarin breuk zou kunnen voorkomen. Wat de veelzijdigheid betreft, kunnen onze verlijmbare douchewanden worden toegepast in diverse warme ruimtes, waaronder sauna’s, badkamers, stoombaden en meer. Dit mede dankzij ons geavanceerde productieproces waarbij wij afbeeldingen en ontwerpen rechtstreeks op het glas afdrukken en vervolgens verharden. Het proces van verlijmen maakt installatie eenvoudig en efficiënt. U bespaart niet alleen op arbeidskosten, maar ook op de tijd die nodig is voor traditionele betegeling. Onze verlijmbare douchewanden bieden een naadloze en strakke afwerking die bijdraagt aan een moderne en luxe uitstraling van uw ruimte.

Kortom, onze verlijmbare douchewanden op maat bieden een combinatie van stijl, duurzaamheid en veiligheid. Met hoogwaardig gehard glas, een efficiënt productieproces en een klantgerichte aanpak, streven wij ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Ervaar het verschil met onze moderne en exclusieve oplossingen die uw ruimte transformeren in een oase van comfort en luxe.

Uitsluitend beschikbaar voor langdurige samenwerkingsverbanden en/of grote afnames.