Designglas.euOver ons

Over ons

Uw glasproducent voor speciaal interieurglas

In 2019 zijn wij gestart met het vervaardigen van op maat gemaakt interieur glas in diverse kleuren en/of met prints. Onze specialiteit is thermisch gehard en gelaagd glas, daarna verwerkt tot een eindproduct.

De aanleiding hiervoor was de constatering dat er in andere landen aanzienlijke vraag was naar dergelijke producten, terwijl de Nederlandse markt op dit gebied achterliep. Deze observatie heeft ons doen besluiten om dit idee verder te ontwikkelen. Hierdoor hebben wij ingezien dat er veel meer mogelijkheden zijn met glas om interieurs, bedrijfsruimtes en kantoren een exclusieve, moderne uitstraling te geven die overeenkomt met het jaar 2023.

Een sprekend voorbeeld hiervan is de traditionele tegel. Hoewel deze al duizenden jaren door de mensheid wordt gebruikt, neemt het gebruik ervan gestaag af. Door de traditionele tegels in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer te vervangen door glasplaten met full HD fotoprints en/of in kleur, waren de eerste transformaties een succes. De wens van mensen naar een modernere en representatieve omgeving van deze tijd was duidelijk merkbaar. Hierdoor zijn we begonnen met het produceren van andere producten voor de Nederlandse markt.

In het huidige tijdperk van ongekende technologische vooruitgang kunnen wij glas verwerken tot een eindproduct waarvan men duizenden jaren geleden niet had kunnen dromen. Door deze historische ideeën en toepassingen te integreren in moderne glazen producten van deze tijd, putten wij energie en toewijding uit om Designglas verder te laten groeien.

Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is volledig toegewijd aan het ontwikkelen, bedenken en ontwerpen van producten die de vele voordelen van glas benutten in deze moderne tijd. Iedereen van ons team heeft een diepgewortelde liefde voor glas als veelzijdig materiaal, gelovend in de eindeloze mogelijkheden die het biedt. We zien glas als een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat kan bijdragen aan een groenere toekomst. Glas is niet alleen transparant en esthetisch aantrekkelijk, maar het heeft ook unieke eigenschappen die het perfect maken voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.

Als team hebben we de expertise en ervaring om innovatieve producten te creëren die de grenzen van glas verleggen. We geloven in de kracht van dit veelzijdige materiaal en streven ernaar om nieuwe wegen te bewandelen in deze moderne tijd. Met behulp van onze expertise, passie en onvermoeibare toewijding streven we ernaar om de voordelen van glas volledig te benutten, met als doel een positieve impact te creëren binnen leefomgeving.

Vanwege de toenemende vraag op de consumentenmarkt hebben we delen van onze producten ondergebracht bij andere ondernemingen. Sinds vorig jaar zijn we begonnen met het verzorgen van de distributie voor deze bedrijven. Elke onderneming heeft een sterke toewijding aan en passie voor het product dat ze verkopen, en ze ontwikkelen deze met hun eigen teams. Door onze producten op deze manier onder te brengen bij verschillende bedrijven, kunnen we ons volledig richten op het productieproces. Daarom zijn we op zoek naar serieuze partners die deze producten samen met ons op de markt willen zetten.

Met vriendelijke groet,

Team Designglas