Designglas.euGlazen spiegels

Ontdek nu onze uitgebreide collectie decoratieve spiegels, een perfecte aanvulling voor elke ruimte. Onze spiegels worden gecombineerd met gezandstraald glas, wat zorgt voor een unieke en verfijnde uitstraling. Daarnaast bieden wij spiegels met duurzame en energiezuinige LED-verlichting, waardoor uw spiegel niet alleen functioneel is, maar ook een sfeervol element toevoegt aan uw interieur.

Onze loft spiegels zijn speciaal ontworpen om een trendy en eigentijdse uitstraling te creëren. Ze passen perfect bij moderne interieurs en bieden een stijlvolle toevoeging aan uw ruimte.

Wat betreft de installatie van de spiegels, bieden wij verschillende mogelijkheden, waaronder het plaatsen van de spiegel in lijsten, het gebruik van blinde ophangingen voor een naadloze bevestiging aan de muur, en het direct aan de muur lijmen van de spiegel.

Onze spiegels zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen, zoals machinaal gepolijst glas en de keuze tussen rechte of kromlijnige afschuiningen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Met talloze opties beschikbaar, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en te informeren naar de samenwerkingsmogelijkheden. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte spiegels voor uw project. Uiteraard kunnen wij ook spiegels op maat maken.