Designglas.euMetaalborden

Als het om magnetische memoborden gaat, zijn er verschillende beschikbare opties die kunnen voldoen aan de vereisten van wederverkopers. Met een compleet ingerichte productielijn kunnen deze borden worden geproduceerd in kleur of met een full HD-print, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor een breed scala aan klanten.

Een van de belangrijkste voordelen van deze magnetische memoborden is hun grote afzetmarkt. Ze zijn geschikt voor gebruik in zowel particuliere als zakelijke omgevingen, waardoor wederverkopers een breed scala aan doelen kunnen bereiken. Of het nu gaat om gebruik in thuiskantoren, scholen, vergaderruimtes of bedrijven, de vraag naar memoborden blijft hoog.

De magnetische memoborden zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Deze versies hebben een stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor ze bij verschillende interieurs passen. De ultradunne versie is een andere populaire optie. Met een dikte van slechts 1,5 mm zijn deze borden eenvoudig te plaatsen met magnetische plakplaten of dubbelzijdige tape. Dit maakt ze veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken in verschillende situaties. Tevens is er een versie van 5 mm. Foto’s volgen binnenkort.

De memoborden kunnen worden uitgebreid in kleur of met een full HD-afdruk, wat zorgt voor levendige en gedetailleerde afbeeldingen. Dit opent mogelijkheden voor het aanpassen van de borden met bedrijfslogo’s, foto’s, mechanismen of andere visuele elementen. Het biedt ook de mogelijkheid om informatieve of educatieve inhoud weer te geven, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Met verschillende versies en aanpassingsmogelijkheden kunnen deze borden voldoen aan de behoeften van diverse klanten.

 

 

Nieuw op de markt:

  • METAL CANVASBOARDS. Magnetisch met de beste kwaliteit prints (zijdeglans). Foto’s binnenkort beschikbaar
  • Ultra dunne metaalborden. 1,5 & 5 mm diktes. Foto’s binnenkort beschikbaar