Designglas.euMedicijnkasten NIEUW

Nieuw op de markt

De oplossing voor medicijnen achter slot, maar dan met stijl en klasse!

Het medicijnkastje

De combinatie van glas en metaal zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar geeft ook een moderne uitstraling aan de medicijnkast. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen goed bij de hedendaagse interieurtrends. Een glazen medicijnkast kan een visueel aantrekkelijk element zijn in badkamers of andere ruimtes waar medicijnen worden bewaard.

Magnetisch medicijnkastje van 31 x 61 cm met een diepte van 11 cm. Het kastje heeft 4 schappen en een glazen deur. De deur is linksdraaiend, maar het kastje kan worden omgedraaid zodat de deur rechtsdraaiend wordt. Het kastje heeft een slot en sleutel.

Meer mogelijkheden

Het medicijnkastje is natuurlijk bedoeld voor de veilige opslag van medicijnen. Maar omdat het kastje er ook nog eens mooi uitziet, kan het ook worden gebruikt als een klein opbergkastje voor andere kleine spullen die u uit het zicht wilt houden.

Daarnaast heeft het kastje een extra functie, namelijk als magneetbord. U kunt dingen op de deur bevestigen met supersterke magneten.

Naast de magnetische functie heeft dit kastje ook een whiteboard-functie. U kunt op het glas schrijven met een krijtmarker of een gewone whiteboardmarker. Als de tekst is opgedroogd, kunt u het bord gemakkelijk uitwissen met een wisser of een droge doek