Designglas.euKast fronten en schuifdeuren voor kasten NIEUW

Nieuw op de markt, nergens anders in Nederland te verkrijgen!

Maak kennis met een combinatie van aluminium en gehard glas foto prints. Wij werken samen met een ambachtelijke werkplaats die volledig is ingericht voor het vervaardigen van kastfronten. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden.

Het frameloze systeem voor schuifdeuren is ideaal voor mensen die waarde hechten aan esthetiek. Dit systeem minimaliseert de zichtbare structuurelementen van de kast en legt de nadruk op het glas aan de voorkant, terwijl de stabiliteit en stevigheid behouden blijven. Dit systeem is geschikt voor glas, spiegels, lacobels en prints op glas. De klanten van tegenwoordig zijn vooral dol op de trendy kledingkasten met loftpatronen, waarbij zichtbare spijlen de ruiten in meerdere delen verdelen.  Ze zullen versteld staan van glas met foto prints, omdat dit nog niet eerder is gezien.

Naast deze standaardoplossingen kunnen wij ook maatwerk bieden voor kledingkasten die perfect passen in niet-standaard ruimtes, zoals zolderkasten die een hele muur vullen of kasten die in een hoek van de muur worden gebouwd.

Bovendien kunnen wij houten panelen lamineren met full HD prints indien gewenst.

De ambachtelijke werkplaats is ook gespecialiseerd in de productie van aluminium kozijnen voor decoratieve en interieurtoepassingen. Deze aluminium kozijnen kunnen dienen als meubelfronten voor keukens, vitrines in woonkamers, ruime kledingkasten, schilderijen of als ruimteverdelers. Ze worden op maat gemaakt, volgens specifieke afmetingen en klantwensen. De aluminium frames kunnen worden afgewerkt met een delicate glans, mat of een zogenaamd borsteleffect, zodat u de optie kunt kiezen die het beste past bij andere elementen in de ruimte. De kleuren van de aluminium frames sluiten aan bij de huidige markttrends, waaronder zilver, satijn, wit en zwart, met verschillende oppervlakteafwerkingen.

Aangezien ze tevens beschikken over de modernste printers kunnen ze een totaalservice aan te bieden: aluminium frame + glas in kleur of glas met full HD prints.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie. Alleen voor langdurige samenwerkingen en of grote projecten.