Designglas.euGlazen inductiebeschermers / snijplanken

Kookplaat beschermers van 4 mm gehard glas in 8 verschillende maten standaard op voorraad, klaar om te printen: 30x52cm, 35x52cm, 40x52cm, 45×42 cm, 2x30x52 cm, 2x35x52cm, 2x40x52cm en 2x45x52 cm. Beschikbaar in elke gewenste print en in 59 kleuren, waaronder 3 metallic kleuren. Zilver, goud en brons. Uiteraard andere afmetingen mogelijk.

Beschermd uw kookplaat tegen krassen en vuil.

Rechtstreeks van de producent, per stuk verzendklaar ingepakt. Vraag naar de mogelijkheden.

Inductiebeschermers

Glasdikte: 4 mm

De randen van het glas zijn geslepen en de hoeken zijn afgerond.

De set bevat losse zelfklevende siliconen rubbers. Deze kunt u op elke hoek aan de onderkant van het glas plakken. De hoogte van de siliconen rubbers zijn ongeveer 5 mm. Ze beschermen de ondergrond en de plaat tegen krassen op de kookplaat. Bovendien dienen ze als antislipbescherming – het glas glijdt niet weg.

Met de afdekplaten van glas bent u verzekerd dat u uw kookplaat beschermt tegen vuil krassen. Een groot voordeel is tevens dat je het minder hoeft schoon te maken. Het hoogwaardige afgewerkte design is er voor bedoeld om het aanrecht nog strakker te laten blinken en uiteraard een goede bescherming biedt.

De afdekplaten worden gemaakt van hittebestendig gehard glas en de afbeeldingen worden zeer schep afgedrukt. Omdat het glas kras vast is kunt u het glas voor vele doeleinde gebruiken. U kunt het gebruiken als bijvoorbeeld;

  • snijplank
  • broodplank
  • kaasplankje bij de borrel
  • onderleggers voor (hete) pannen voor op tafel
  • onderzetter voor honden- en kattenbakken
  • een bord voor het serveren van gerechten
  • onderzetter voor friteuse, magnetron, broodrooster en andere elektrische apparaten