Designglas.euGlazen tafelbladen NIEUW

Als leverancier van glazen tafelbladen zijn wij er trots op om concurrerende producten te bieden aan meubelfabrikanten, interieurontwerpers, vakantieparken, hotelketens, bedrijfsinrichtingen en andere groothandels en wederverkopers. Onze glazen tafelbladen combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid om aan de verwachtingen van onze zakelijke klanten te voldoen.

Wij begrijpen dat het van het hebben van aantrekkelijke en kwalitatief hoogwaardige meubelstukken van essentieel belang is voor iedereen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment glazen tafelbladen die geschikt zijn voor diverse toepassingen en omgevingen. Of u nu op zoek bent naar tafelbladen voor een hotellobby, een restaurant, een kantoorruimte of een recreatiecentrum, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Onze glazen tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van dun en elegant tot dik en robuust, afhankelijk van de gewenste uitstraling en functionaliteit. Ze kunnen worden vervaardigd uit verschillende soorten glas, zoals enkel glas, gehard glas of gelamineerd glas, om aan uw specifieke vereisten op het gebied van veiligheid en duurzaamheid te voldoen.

Met betrekking tot de afwerking en het ontwerp van de glazen tafelbladen bieden wij diverse opties. U kunt kiezen voor helder glas voor een tijdloze en elegante uitstraling, of voor getint glas om een ​​unieke sfeer te creëren. Bovendien kunnen we op verzoek ook glazen tafelbladen leveren met speciale effecten, zoals matte afwerkingen, geëtste patronen of zelfs volledige HD-prints, waardoor uw tafels echt opvallen in elke ruimte.

Wij begrijpen dat elke klant unieke vereisten heeft en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan. Van u nu specifieke afmetingen, vormen van ontwerpen die nodig zijn, onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het creëren van glazen tafelbladen die perfect aansluiten bij uw visie en specificaties.

Bij het werken met meubelfabrikanten, interieurontwerpers, vakantieparken, hotelketens, bedrijfsinrichtingen en andere groothandels en wederverkopers streven wij naar een langdurige samenwerking. Wij bieden goede prijzen, uitstekende service en constante leveringen om ervoor te zorgen dat uw zakelijke behoeften volledig worden vervuld.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die onze glazen tafelbladen bieden voor uw bedrijf. Wij staan ​​klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projecten en het creëren van stijlvolle en functionele ruimtes voor uw klanten.