Designglas.euGlazen luifels

Er is een toenemende interesse van beleggers om te investeren in moderne architectonische ontwerpen. Innovatief bouwen is ideaal voor diverse openbare voorzieningen en verschillende soorten woongebouwen, waaronder huizen, appartementen en flatgebouwen. Een opvallend kenmerk van moderne architectuur is het gebruik van ongebruikelijke decoratieve elementen van gehard glas om individuele structuren te verfraaien. Een voorbeeld hiervan zijn de unieke glazen luifels die boven ingangen of openslaande deuren worden geplaatst. Deze luifels verfraaien niet alleen de gevel van het gebouw, maar benadrukken ook het moderne karakter ervan.

Glazen luifels boven de deur

Wij zijn een bedrijf dat verschillende vlakglaselementen produceert. Daarom bieden wij ook elegante glazen luifels in diverse maten en afwerkingen aan. Ons assortiment omvat transparante, grafietkleurige en bruine modellen van gehard glas, die zeer duurzaam en volkomen veilig zijn. Indien gewenst kunnen wij een CE-certificaat verstrekken voor het materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van de luifels voor individuele klanten. Elke luifel is voorzien van hoogwaardige RVS-beugels of -bevestigingsmaterialen.

Duurzame luifels van gehard glas

Onze luifels boven de deur zijn niet alleen zeer duurzaam, maar bieden ook maximale functionaliteit. Ze laten veel licht door en hebben een elegant, aantrekkelijk en modern uiterlijk. Ze zijn ideaal voor woongebouwen, kantoren en openbare gebouwen. Elk product kan op maat worden gemaakt volgens de specificaties van individuele klanten.  Alle sets worden voorzien met alle benodigdheden en montagevoorschriften in de door u gewenste taal. Neem contact met ons op voor meer informatie.