Designglas.euGlazen Franse balkons

Een voortreffelijk alternatief voor conventionele balkons zijn de Franse modellen, die uitstekend passen bij zowel klassieke als moderne gebouwen. Het kenmerkende element van deze modellen is het ontbreken van een betonnen plaat. Elk architectonisch element van dit type bestaat uitsluitend uit een balustrade (van staal, glas of andere materialen) en een groot raam. In tegenstelling tot traditionele constructies is het niet ontworpen voor recreatieve doeleinden, maar heeft het hoofdzakelijk een decoratieve functie. De decoratieve balustrades voegen een uniek karakter toe aan de gevel van het gebouw. Een groot voordeel van dergelijke producten is de mogelijkheid om ze te combineren met ruime ramen, die uitstekende natuurlijke lichtbronnen zijn en zo zorgen voor een heldere en gezellige sfeer in het interieur van de woning.

Stijlvolle Franse balkons In ons assortiment vindt u elegante Franse balkons tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij bieden zowel transparante als bruine modellen aan in diverse afmetingen, zoals 120 x 100 cm, 150 x 100 cm, 180 x 100 cm en vele andere. Onze balustrades worden vervaardigd met behulp van hoogwaardig gehard glas en worden allemaal gelamineerd. Ze voldoen aan de constructievoorschriften en de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast onderscheiden ze zich door uitstekende kwaliteit, esthetische afwerking en duurzaamheid.

Elk product wordt geleverd als een set met solide bevestigingsmaterialen.

Franse balkons tegen aantrekkelijke prijzen. Ons streven is om een 100% klanttevredenheid te garanderen met betrekking tot de geleverde diensten en de kwaliteit van de producten. Wij hanteren gunstige prijzen voor al onze Franse balkons. Bovendien kunnen wij een probleemloze en tijdige uitvoering van complexe opdrachten waarborgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!