Designglas.euGlazen balustrades

Voor zowel residentieel als commercieel gebruik, bieden onze zelfmontage glazen balustrades een effectieve en originele afwerking voor uw interieur. Op deze website vindt u hoogwaardige producten die niet alleen voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, maar ook aan alle veiligheidsnormen. Als fabrikant die deze artikelen op maat produceert en uitsluitend veilig gehard en gelaagd glas gebruikt, zorgen wij ervoor dat elke glazen balustrade tot in het kleinste detail verfijnd is.

Onze universele glazen balustrades zijn ontworpen om door uzelf te worden gemonteerd en passen perfect in zowel moderne als klassieke ruimtes. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit van onze geleverde producten. Ze worden vervaardigd met gehard en gelaagd glas en bevestigd op massieve aluminium profielen of rotulen. Deze combinatie garandeert duurzaamheid op lange termijn, tijdloze esthetiek, elegantie en volledige veiligheid.

Het veilige glas van de hoogste kwaliteit dat wij aanbieden voor balustrades is verkrijgbaar in verschillende versies. Ons assortiment omvat 6.6.2 ESG / VSG glas, bestaande uit twee ruiten van elk 6 millimeter dik en twee lagen folie. We bieden ook een versie met 8.8.2 ESG / VSG glas, iets dikker met ruiten van 8 millimeter en twee lagen folie. Dit type glas is bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen, evenals snelle temperatuurwisselingen, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis en in de nabijheid van warmt afgevende apparaten. Al onze zelfmontage balustrades voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen.

Daarnaast bieden wij een scala aan kleuren voor onze glazen balustrades. Afhankelijk van het model kunnen de glazen panelen float (transparant), antisol grafiet of antisol bruin zijn. We maken ook gebruik van speciale folies die het mogelijk maken om een volledig transparant of mat oppervlak te verkrijgen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de balustrades perfect af te stemmen op uw specifieke visie.

Waarom zou u kiezen voor onze gepresenteerde oplossingen? Elke zelfmontage glazen balustrade die wij aan onze klanten leveren, is een kunstwerk dat met de grootste zorg is vervaardigd. Het is ontworpen om niet alleen ondersteuning te bieden, maar ook om het interieur waarin het zich bevindt te verfraaien. Daarnaast zijn onze teams bij onze fabriek gepassioneerde professionals die de verwerkte producten met volledig respect voor het materiaal behandelen.

Dankzij onze geavanceerde digitale printers kunnen wij zelfs de glazen balustrades bedrukken in Full HD-kwaliteit. De print wordt naadloos geïntegreerd tussen het glas, waardoor een verbluffend visueel effect ontstaat. Daarnaast bieden wij de optie om het glas te bewerken met zandstralen. Hiermee kunnen we de balustrades voorzien van unieke designs die met behulp van LED-verlichting een adembenemende en nooit eerder geziene verlichtingseffect creëren.

Dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met een van onze accountmanagers.